Користь курячої шкіри

Коли ми говоримо про смаженої курочки, на розум приходить апетитна золотава скоринка. На жаль, не всім вона смакує, а що вже говорити про вареної або тушкованої курки? Багато хто просто позбавляються від курячої шкіри, вживаючи в їжу тільки м’ясо. Прийшов час розповісти про те, чому цього не варто робити.

Дієтологи радять утриматися від викидання курячої шкіри зі свого раціону. Потрібно визнати, що не безпідставно!

Куряча шкіра для здоров’я

·  Корисно для вашого серця

Не варто відмовлятися від курячої шкіри тільки з-за жиру. Як правило, ми намагаємося уникати транс-жирів у готових харчових продуктах. Такі жири можуть накопичуватися в нашому організмі і негативно впливати на кров’яний тиск, але це не має відносини до жиру в курячої шкіри.

Мононенасичені жири в розумних кількостях незамінні для нашого здоров’я. Так, наприклад, омега-3 жирні кислоти наш організм може отримати з риби або авокадо. А от омега-6 містить саме куряча шкіра. Це незамінний компонент клітинних мембран та інших складових клітини. Баланс цих кислот сприяє здоров’ю серця.

·  Більше білка

Куряча шкірка містить не тільки жири, адже кількість білка в ній переважає, а вже його ігнорувати точно не варто. Навіть якщо ви вважаєте калорії виходячи з міркувань про фітнесі або дієті, куряча шкіра погоди не зробить. Очищаючи від неї курку, ви викидаєте корисні жири і білки, які впливають на метаболізм. Якщо вибирати між хорошим метаболізмом і утиском себе в калоріях, потрібно враховувати, що для вашого тіла важливіше баланс та активність, з якою воно може переробляти ці калорії.

·  Природна приправа

Досить дивно спочатку приправляти курку, щоб потім просто позбутися від шкірки. Однак сама по собі куряча шкіра при готуванні надає особливий аромат і без спецій. Якщо рецепт все ж вимагає додавання прянощів, можна не боятися, що страва вийде занадто гострим або солоним, адже шкіра буде перешкоджати цьому.

Будь це дитяча звичка чи неприязнь, виключення курячої шкурки з раціону — просто переклад продукту. З маринованою курячої шкіри роблять шашлик, у неї загортають домашні м’ясні рулети, її просто смажать в панірувальних сухарях, як закуску, і від неї не варто відмовлятися. Поспіши поділитися цим з іншими!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.