Корейський салат з куркою — Рецепт приготування

корейський салат з куркою рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Закуски Курка Салати

Курячий салат в хрустких зелених листках — альтернативний спосіб ефектно подати страву. Порція з виглядом нагадує тако або буріто, ось тільки з мінімальною кількістю вуглеводів, що важливо для леді, які стежать за своєю фігурою.

Курочку приготуємо в корейському стилі: замаринуем в пряному солодкому соусі і прикрасимо кунжутом.Залишиться тільки підготувати великі, чашкоподібні листи салату, які послужать для нашого ласощі тарілками. Тому в інгредієнтах вказуємо кількість листів салату в штуках, а не грамах.


Інгредієнти для рецепта


Соєвий соус – 4 ст. л.

Коричневий цукор – 2 ст. л.

Кунжутна олія – 1,5 ст. л.

Часник – 3 зуб.

Чорний перець (мелений) – 0,25 ч. л.

Куряче філе – 500 г

Коричневий рис – 1 скл.

Кукурудзяна олія – 2 ч. л.

Кунжут – 1 ст. л.

Салат латук – 12 шт.

Огірки – 2 шт.

Зелена цибуля – по смаку


Як приготувати


·  1 Куряче філе наріжте невеликими шматочками. Підготуйте соус: змішайте 2 ст. л. соєвого соусу, кунжутне масло, цукор, пропущений через прес часник, перець.

·  2 Покладіть курку в застібається пакет і залийте соусом, відправте в холодильник на 2 години.

·  3 Відваріть рис згідно інструкції на упаковці. Огірки наріжте кружечками, знадобиться 24 шт. Зелений лук подрібніть.

·  4 Промаринованную дістаньте курку з холодильника і обсмажте з двох сторін на кукурудзяній олії. Посипте кунжутом.

·  5 В кожен лист салату викладіть спочатку рис, потім курку, 2 кружечки огірка, збризніть залишилися соєвим соусом, посипте зеленою цибулею.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.