Корейка на кістці в духовці — рецепт приготування

Почнемо з того, що запечена в духовці корейка на кістці — страва відразу з декількома перевагами. По-перше, якщо ви віддаєте перевагу м’ясу з мінімальною кількістю жиру, то свиняча корейка — ідеальний вибір. По-друге, блюдо виглядає святково, а значить, шукати оригінальні ідеї до приходу гостей не потрібно. По-третє, це м’ясо дуже смачне. Звичайно, якщо ви приготуєте його правильно.

Відправляючи корейку на кістки в духовку, ви можете додати овочі. Тоді у вас буде і м’ясо, і гарнір до нього. Звичайно, овочі приготуються раніше, і потрібно приділити пару хвилин, щоб дістати їх.Запевняємо вас: таке блюдо просто неможливо зіпсувати. Дотримуйтесь рецептом — і у вас точно все вийде.


Інгредієнти для рецепта


свиняча корейка — 2 кг

бекон — 200 г

Цибуля — 2 шт.

помідор — 2-3 шт.

Перець чилі — 1 шт.

часник — за смаком

сіль — 1 ст. л.

паприка — 0,5 ч. л.

Чорний перець (мелений) — 0,5 ч. л.

Лавровий лист — 3 шт.

Соняшникова олія — 5-6 ст. л.

Картопля — 600 г


Як приготувати


·  1. Помийте м’ясо під струменем води. Візьміть гострий ніж і зробіть кілька надрізів, але не до самого кінця.

·  2. Очистіть зубчики часнику. Чи не ріжте їх, а краще пропустіть через чеснокодавку. Додайте перець, сіль, а також рослинна олія. Змішайте все гарненько. Тепер додайте будь-які спеції на свій смак. Ще раз змішайте. Натріть цією сумішшю м’ясо з усіх боків. Можна залишити його так на всю ніч (за бажанням).

·  3. Наріжте сало тонкими скибочками. Вставте по скибочці в кожен надріз. Наріжте томати кружальцями. Очистіть гострий перець від насіння. Наріжте його дуже тонко.

·  4. Заповніть надрізи перцем і томатами. Тепер візьміть палички для шашлику і закріпіть ними корейку. Очистіть цибулини і розріжте поперек на кілька частин. Шматочки овоча можна нанизати на палички.

·  5. Візьміть рукав для запікання. Помістіть м’ясо в рукав. За бажанням також можна заповнити місце в рукаві овочами, які потім ви подасте як гарнір (перець, картопля). Виставте температуру духової шафи на 180 ° С. Надішліть м’ясо з овочами в духовку на годину-дві.

До такої страви можна приготувати соус. Возитися з ним дуже довго не доведеться. Можна просто злити сік, що залишився після запікання в окрему ємність, а після змішати його з вином, борошном і бульйоном. Перелийте все в сотейник і поставте на повільний вогонь. Помішуйте до тих пір, поки він не загусне. Соковите, ароматне і смачне блюдо — ось чим будуть насолоджуватися все за столом. Не забудьте зберегти рецепт до слушного моменту. І друзям порадьте купувати не тільки філейне м’ясо, а й корейку, і обов’язково на кістки. Адже рецептом ви точно поділіться!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.