Конвертики з яблуками Рецепт приготування

конвертики з яблуками рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Вегетаріанські Випічка, Десерти Дитячі страви

Випічка з сирного тіста все-таки корисніше, ніж звичайна. Сир — кисломолочний продукт, який необхідно вживати і дітям, і дорослим, а в раціоні літніх людей він повинен бути присутнім обов’язково.

Конвертики з сирного тіста з яблучною начинкою — один з тих видів випічки, в якій корисний сир стає ще і дуже смачним. Перед початком приготування не забудьте запросити на кухню маленького помічника: дітям подобається ховати яблучко в конвертик, а є його тим більше.


Інгредієнти для рецепта


Сир — 150 г

Пшеничне борошно — 150 г

Цукор — 175 г

Яйце — 1 шт.

Яєчний жовток — 1 шт.

Яблуко — 3 шт.

Мак — 1 ст. л.

Кориця — 1 ч. л.

Розпушувач — 10 г

Ванілін — 1 трісок.

Сіль — 1 трісок.

Соняшникова олія — 6 ст. л.

Молоко — 1 ст. л.


Як приготувати


·  1 сир Перетріть з 75 г цукру і яйцем, додайте сіль, масло і ванілін.

·  2 У борошно додайте розпушувач і з’єднайте з сирною сумішшю.

·  3 Замісіть тісто. Воно має бути еластичним і м’яким, легко розгортати.

·  4 Розділіть його на дві частини, розкачайте половини кола діаметром 25 див.

·  5 Кожне коло поділіть на 8 секторів, в них зробіть по три надрізи.

·  6 У яблук видаліть серцевину, наріжте тонкими скибочками.

·  7 На кожен трикутник викладіть кілька яблучних часточок і присипте цукром з корицею.

·  8 Сформуйте конвертик, накривши яблучну начинку вузьким кінцем трикутника. Куточок загніть під низ.

·  9 Викладіть вироби на деко, змастіть сумішшю з молока і яєчного жовтка, посипте маком.

·  10 Випікайте 25 хвилин при температурі 180 градусів.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.