Конфітюр з ківі та банани – рецепт приготування

Старе варення з комори ніколи не зрівняється з тим, що французи назвали конфитюром. З одного боку, це той же самий джем з фруктами, але спосіб його приготування, який пропонує вам редакція «З Смаком», набагато швидше і простіше.

Конфітюр – фірмове блюдо міста Бар-ле-дюк на заході Лотаргинії ще з XIV століття. Спочатку, коли тростинний цукор був дуже дорогим, цей десерт був популярний в якості подарунка серед вельмож. Тепер же його може приготувати кожен, і це займе у вас не більше півгодини.

Ми зупинили свій вибір на ківі і бананах, оскільки їх м’якоть досить ніжна, щоб швидко дійти до готовності, а банан володіє карамелізірується ефектом.


Інгредієнти для рецепта


ківі – 6 шт.

банан – 2 шт.

цукор – 200 г

лимон – 0,5 шт.

желатин – 1 ч. л.

вода – 65 мл


Як приготувати


·1 Залийте желатин теплою водою і залиште намокати на 7 хвилин. За цей час помийте, почистіть і наріжте фрукти кубиками середньої величини.

·2 Висипати фруктову суміш в глибоку сковороду або каструлю, додайте цукор, перемішайте і залиште на середньому вогні на пару хвилин.

·3 Додайте желатин і лимонний сік, перемішайте і доведіть до кипіння. Кип’ятіть ще 5 хвилин.

·4 Розлийте ваш швидкий конфітюр по банках і дайте йому охолонути. Готово!

Подавати конфітюр рекомендуємо до млинців або морозиву. Замінити желатин можна агар-агаром або ж на пектин, у вас вийде не менш смачний джем зі шматочками фруктів. Насолоджуйтесь екзотичним міксом в баночці і діліться нею з друзями! Не забудьте зберегти наш рецепт.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.