Класичний глінтвейн — Рецепт приготування

класичний глінтвейн рецепт приготування

Тип:
Напої
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Напої

Тільки уявіть собі новорічну ярмарку на центральній площі європейського містечка: мороз і м’який сніг, повсюди чути різдвяні пісні, а з кіосків, прикрашених сяючими гірляндами, пливе аромат шашлику, імбирних пряників і, звичайно ж,пряного глінтвейну — традиційного зігріваючого напою на основі вина, спецій та фруктів.

Склад глінтвейну може бути різним в залежності від тих чи інших смакових уподобань. Деколи замість цукру у нього додають мед, а набір спецій поповнюється бадьяном або меленою корицею. Радимо спробувати глінтвейн за класичним рецептом, а потім вже щось додати або виключити. Отже, створюємо атмосферу свята!


Інгредієнти для рецепта


Червоне вино – 1,5 л

Кориця – 3 шт.

Гвоздика – 1 ч. л.

Чорний перець (горошком) – 1 ч. л.

Апельсин – 1 шт.

Цукор – 120 р

Вода – 250 мл

Портвейн – 120 мл


Як приготувати


·  1 Апельсин обшпарте, потім добре вимийте і зніміть цедру.

·  2 Цедру і спеції залийте водою, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Варіть 10-15 хвилин.

·  3 Додайте цукор, помішуйте, поки він не розчиниться, зменшіть вогонь. Температура рідини повинна знизитися приблизно до 80 градусів. Влийте портвейн, а через 5 хвилин червоне сухе вино.

·  4 Дайте глінтвейну трохи настоятися і розлийте його по чашках.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.