Класичний французький творожник — Рецепт приготування

класичний французький творожник рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
45 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Вегетаріанські Десерти

Сирна випічка — це завжди дуже смачно. Але класичний французький творожник, рецепт якого представлений нижче, відрізняється особливою ніжністю. Цей десерт просто тане в роті!

Ваші дітки з задоволенням будуть їсти, навіть якщо не люблять сир, а чоловік буде знову і знову захоплюватися вашими кулінарними талантами. Обов’язково приготуйте цей десерт для своєї родини!


Інгредієнти для рецепта


Сир – 1 кг

Манка – 75 г

Яйце – 4 шт.

Вершкове масло – 125 г

Цукор – 225 г

Ванільний цукор – 1 ст. л.

Лимонний сік – 3-4 ст. л.

Лимонна цедра – 2-3 ч. л.

Розпушувач – 10 г

Кукурудзяний крохмаль – 4 ч. л.


Як приготувати


·  1 Збийте масло з цукром, ванільним цукром, лимонним соком і цедрою, до утворення однорідної маси. Після додайте жовтки.

·  2 манну крупу Змішайте з крохмалем, додати розпушувач і масляну суміш. Додайте протертий сир.

·  3 Білки збийте в круту піну і додайте їх до решти інгредієнтів.

·  4 Отриману масу викладіть у форму для випікання, змащену вершковим маслом, і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.

·  5 Остудіть творожник прямо у формі, потім акуратно дістаньте.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.