Класичні сирники на сковороді – рецепт приготування

Сирники – відмінний варіант сніданку. Однак приготувати їх з першого разу вдається далеко не всім. Редакція «З Смаком» вирішила поділитися з вами перевіреним класичним рецептом. Використовуйте його, і сирники обов’язково вийдуть.

Для приготування краще взяти домашній сир. Дотримуйтесь кожному етапу, і ваші сирники будуть м’які і пишні,з ніжною рум’яною скоринкою.


Інгредієнти для рецепта


Сир – 500 г

Пшеничне борошно – 150 г

цукор – 2 ст. л.

сіль – 1 трісок.

Ванільний цукор – 1 ч. л.

розпушувач – 1 ч. л.

яйце – 1 шт.


Як приготувати


·1 В робочої мисці збийте яйце, додайте цукор, сіль і ванільний цукор. Перемішайте.

·2 Сир ретельно розімніть вилкою або ложкою. Додайте до нього яєчну масу, добре перемішайте.

·3 Додайте в борошно розпушувач і просійте за допомогою сита в однорідну сирну масу.

·4 Вимісити однорідне тісто. Зробити це можна за допомогою звичайної вилки, блендера або міксера.

·5 Відставте сирне тісто на 10 хвилин. Потім змочіть руки у холодній воді і сформуйте кульки. Трохи обваляйте їх у борошні, зайве струсіть. При бажанні в середину кожного сирника можна покласти сезонні або заморожені ягоди і фрукти.

·6 Розжарте сковороду, змащену олією. Викладіть сирні кульки, злегка пріплюснув.

·7 Смажте сирники на середньому вогні до золотистого. Потім переверніть і зменшіть вогонь. Накрийте сковороду кришкою.

·8 Готові сирники викладіть на паперові рушники, щоб серветки ввібрали зайве масло. Через кілька хвилин перекладіть на тарілку для подачі.

Класичні сирники можна подавати з варенням, медом, а також різними соусами. Дуже добре вони поєднуються з карамельним соусом. До речі, з цього універсального рецепту сирники можна не тільки смажити на сковороді, а й випікати в духовці. Обов’язково збережіть в закладках і поділіться з друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.