Класичне чахохбілі — Рецепт приготування

класичний рецепт приготування чахохбілі

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 5
Курка

Цей рецепт прийшов до нас з грузинської кухні і носить гучну назву — чахохбілі. Це рагу з птиці колись готували з фазана, тепер же повсюдно використовується куряче м’ясо. Пікантність страви полягає в тому, що під час приготування до нього не додається вода. Зазвичай достатньо натуральної вологи овочів, переважно лука.

Страва готується з шматочків птиці, тушкованих у томатному соусі з додаванням спецій і часнику. Характерною особливістю чахохбілі є попереднє (до гасіння) сухе обсмажування птиці протягом 15 хвилин без додавання якого-небудь жиру. Ви можете спробувати зробити так само!


Інгредієнти для рецепта


Куряче стегно — 300 г

Помідор — 150 г

Цибуля — 200 г

Томатна паста — 40 г

Аджика — 30 г

Хмелі-сунелі — 10 г

Часник — 3 зуб.


Як приготувати


·  1 Для початку проваримо курячі стегна до напівготовності.
класичний рецепт приготування чахохбілі

·  2 Дрібно нарізаємо цибулю. Викладаємо його на сковороду з рослинним маслом.
класичний рецепт приготування чахохбілі

·  3 Тепер нарізаємо часник і теж відправляємо на сковороду.
класичний рецепт приготування чахохбілі

·  4 Додаємо аджику і томатну пасту, ретельно перемішуємо.
класичний рецепт приготування чахохбілі

·  5 Натираємо на тертці помідори і додаємо їх в загальну масу.
класичний рецепт приготування чахохбілі

·  6 Прийшла черга курячих стегон: відправляємо на сковороду. Можна додати трохи бульйону, якщо вам здається, що вологи недостатньо. Кидаємо спеції, перемішуємо і солимо. Тушкуйте до готовності!
класичний рецепт приготування чахохбілі

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.