Кіш з грибами — Рецепт приготування

кіш з грибами рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
50 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Випічка, Закуски

Кіш — апетитний відкритий пиріг, страва французької кухні. За зовнішнім виглядом він нагадує піцу, але готується трохи інакше. За основу береться рубане або листкове тісто, яким застеляють глибоку форму для запікання, формуючи бортики.

У класичному рецепті начинка пирога складається з копченої грудинки і яєчно-сирної заливки. Але з часом, як і більшість автентичних страв, кіш змінювався. У нього почали додавати томати, цибулю і різні овочі, а також інші види м’яса.

«Зі Смаком» хоче ознайомити вас з одним з популярних способів приготування цього пирога. Отже, кіш з грибами і помідорами на листковому дріжджовому тісті.


Інгредієнти для рецепта


Листкове тісто – 500 г

Печериці – 400 г

Цибуля – 1 шт.

Твердий сир – 150 г

Молоко – 0,5 скл.

Яйце – 2 шт.

Помідор – 2 шт.

Зелень – по смаку

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Тісто тонко розкачайте і застеліть їм форму для запікання, сформувавши високі бортики. Зробіть в ньому часті проколи з допомогою виделки, посипте 50 г тертого сиру і відправте на 10 хвилин у духовку, розігріту до 170 градусів.

·  2 Підготуйте начинку: гриби і цибулю дрібно наріжте, обсмажте, зелень подрібніть, помідори наріжте часточками.

·  3 Викладіть інгредієнти тісто в тій же послідовності.

·  4 Яйця збийте, додайте молоко і решті сир, посоліть, додайте перець. Вилийте суміш в пиріг і відправте запікатися на 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.