Кава зі згущеним молоком — Рецепт приготування

кава зі згущеним молоком рецепт приготування

Тип:
Напої
Час:
15 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 1
Напої

Дуже довгий час кави у В’єтнамі не користувався популярністю, навіть незважаючи на те, що ця країна є одним з лідерів за його вирощування. Але, після того як в’єтнамці оцінили цей напій, вони почали пити його постійно і винайшли власні рецепти кави. Найцікавішим з них ми хочемо поділитися з вами.

Одним з головних інгредієнтів кави по-в’єтнамськи є згущене молоко. Раніше у всьому світі каву пили або без добавок або з молоком або вершками. Але після в’єтнамської війни з цим напоєм познайомилися американці. Вони стали називати такий варіант приготування «кави по-в’єтнамськи».

Справжній в’єтнамський кава готується в спеціальному пристрої, який називається фін (в’єтнамська кавоварка). Така річ є не в кожного, тому «Зі Смаком» пропонує вам спрощений варіант приготування цього напою. При цьому він бадьорить не гірше, та й смак просто приголомшливий!


Інгредієнти для рецепта


Вода — 100 мл

Імбир — 15 г

Кава — 1 ст. л.

Згущене молоко — 1 ст. л.

Цукор — по смаку


Як приготувати


·  1 Вимийте і натріть корінь імбиру.

·  2 Поставте турку з водою на вогонь і доведіть її до кипіння.

·  3 Додайте імбир і кави і ще раз доведіть напій до кипіння, але не давайте йому закипіти. Додайте цукор і зніміть турку з вогню.

·  4 Накрийте кришкою. Дайте настоятися 5 хвилин.

·  5 Налийте на дно чашки згущене молоко. Обережно влийте зверху кави.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.