Картопляники – рецепт приготування

Найчастіше після застіль і свят залишається багато їжі, так як господарі торжества переживають, щоб всі гості були ситі і задоволені. Час, що залишився картопляне пюре зазвичай відправляється у відро для сміття, адже в розігрітому вигляді воно вже не таке смачне.

Цей рецепт призначений саме для таких випадків. Перетворіть залишки картопляного пюре в першокласне блюдо і здивуєте своїх рідних!


Інгредієнти для рецепта


Картопляне пюре – 3 скл.

Твердий сир – 0,75 скл.

Зелена цибуля – 2 ст. л.

яйце – 1 шт.

Пшеничне борошно – 6 ст. л.

Соняшникова олія – 3-4 ст. л.

сметана – за смаком

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. Натріть сир і подрібніть зелену цибулю.

·  2. У великій мисці перемішайте картопляне пюре, сир, зелена цибуля, яйце і 3 ст. л. муки. Якщо суміш виглядає дуже сухе, додайте в неї ще одне яйце. Якщо ж навпаки, додайте в неї 1 ст. л. муки.

·  3. Розділіть суміш на 12 частин. З кожної порції зробіть кульку і розкачати їх в оладки (товщиною 2,5 см).

·  4. Решта 3 ст. л. борошна насипте в тарілку і обваляйте в ній картопляні оладки.

·  5. На сковороді розігрійте олію. Обсмажуйте млинці партіями, до тих пір поки вони не стануть золотисто-коричневими з обох сторін, приблизно від 3 до 4 хвилин. Якщо це необхідно, то можете підлити в сковороду ще рослинного масла. Обсмажувати картопляники потрібно на середньому вогні.

·  6. Готові картопляники перекладіть на паперову серветку, щоб позбутися зайвого жиру, і відразу посоліть.

Вітаємо, ваші картопляники готові! Подавайте блюдо зі сметаною і зеленою цибулею. Здивуйте рідних цієї смакотою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.