Картопляний тарт з беконом і сиром – рецепт приготування

Якщо ви зголодніли і хочете приготувати щось дуже смачне, але часу на те, щоб гратися зі складними рецептами немає, тоді вам дуже підійде цей рецепт. Всього 3 звичних інгредієнта можна перетворити в чудове і ситне блюдо.

Картопляний тарт з беконом і сиром – це справжній шедевр, який зможе закохати в себе всю вашу сім’ю. Ніжна начинка в хрусткому беконі не залишить вас байдужим.


Інгредієнти для рецепта


бекон – 0,5 кг

Картопля – 5 штук.

чеддер – 400 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Наріжте бекон тонкими скибочками. Їх має вийти не менше 45.

·  2. Рівномірно викладіть бекон по всьому діаметру круглої форми для запікання. Одна половинка кожної пелюстки буде покривати дно форми, а друга звисати з бортів.

·  3. Тонкими кружальцями наріжте картоплю. Викладіть шар картоплі в форму, щоб він покрив весь бекон.

·  4. На дрібній тертці натріть сир, присипте їм шар картоплі, додайте сіль і перець.

·  5. Зверху викладіть ще один шар картоплі, знову посипте його сиром, посоліть і поперчіть. Чергуйте шари картоплі з сиром до тих пір, поки вони не закінчаться.

·  6. Акуратно накрийте начинку звисаючими скибочками бекону.

·  7. Надішліть блюдо в розігріту до 170 градусів духовку на 2 години 30 хвилин.

Вітаємо, ідеальний картопляний тарт готовий. Можете подавати з улюбленим соусом. Смачного!Поділіться цим простим рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.