Картопляні зрази з грибами — рецепт приготування

Рецептів зраз існує ой як багато, але «З Смаком» пропонує низькобюджетний варіант цього смачного і, без сумніву, улюбленого всіма страви. Адже бувають моменти, коли в гаманці порожньо, а зарплату ще чекати і чекати …

Ми розповімо, як приготувати зрази так, щоб вони вийшли пишними, ніжними і не розвалювалися при смаженні.

Половина успіху в приготуванні зраз в самому картоплі. Вибирайте бульби жовтих сортів: в них більше крохмалю, вони солодші і розсипчасті. Ще один секрет красивих картопляних пиріжків — начинка. У ній не повинно бути зайвої вологи, будь то м’ясо або овочі.


Інгредієнти для рецепта


Картопля — 8 шт.

Пшеничне борошно — 3 ст. л.

Куркума — 1 трісок.

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

перець духмяний — за смаком

печериці — 500 г

Цибуля — 1 шт.

часник — 1 зуб.


Як приготувати


·  1. Очищену картоплю наріжте кружальцями, залийте водою і поставте на вогонь. Після закипання вогонь збавте: нехай вариться хвилин 40 під кришкою лише з натяком на кипіння. Посоліть за 10 хвилин до закінчення варіння.

·  2. Цибулину і гриби дрібно наріжте. Відправте їх на розігріту з маслом сковороду. Смажте на помірному вогні, поки цибуля не стане м’яким. Перед закінченням смаження додайте подрібнений часник, сіль, мелений духмяний перець.

·  3. Помістіть начинку в друшляк, щоб зцідити рідину.

·  4. З картоплі злити воду буквально до останньої краплі. За допомогою Картоплем’ялки (блендер краще не використовувати) приготуйте розсипчасте пюре.

·  5. Дозвольте пюре трохи охолонути, викладіть на стіл, додайте борошно, перець і куркуму (для кольору). Замісити тісто. Ідеальною еластичності тіста годі й домагатися: головне, щоб з нього можна було сформувати руками корж. Якщо знадобиться, можна додати ще борошна, все залежить від сорту картоплі.

·  6. Відщипуючи невеликі шматочки від тесту, робіть з них коржики, на середину викладайте начинку, краї з’єднайте. Обваляйте все зрази в борошні.

·  7. Обсмажуйте зрази в рослинному маслі по 3 хвилини з кожного боку.

Який гарний бочок вийшов, обожнюю ці картопляні пиріжки! Таку смакоту можна їсти з першою стравою, а можна і просто так, запиваючи молоком або кефіром. Смачного! Поділіться рецептом цього недорогого, але дуже смачної страви з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.