Картопляні вафлі – рецепт приготування

Мати в розпорядженні вафельницу і не знати, як робити вафлі, – кулінарне злочин! З огляду на те, скільки існує варіантів їх приготування, при відсутності вафельниці «З Смаком» радить вам обзавестися такою або хоча б запозичити її.

Вперше хрустке ласощі на основі тесту і сиропу з’явилося в Німеччині. Ще з XIII століття це кондитерський виріб початок підкорювати світ. Після Німеччини вафлі завоювали загальне визнання у Франції і, звичайно, Бельгії. Знамениті бельгійські вафлі з морозивом по праву вважаються одним з найкращих десертів до кави.

Зараз найпростіші домашні вафлі традиційно робляться солодкими і подаються, наприклад, з вареним згущеним молоком. Але обмежуватися тільки десертних варіантом не варто. У вас вийдуть смачні вафлі з картоплі, цибулі та навіть сиру!


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 200 г

сметана – 75 г

яйце – 1 шт.

Соняшникова олія – 2 ст. л.

Пшеничне борошно – 25 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Почистіть картоплю і натріть його на дрібній тертці. Відіжміть сік і змішайте його з яйцем, сметаною, сіллю і перцем.

·  2. Додайте рослинне масло, перемішайте. Потім поступово всипати борошно, помішуючи. В результаті вийде картопляне тісто.

·  3. Викладайте суміш в вафельницу за допомогою столової ложки і смажте до повної готовності.

Наш рецепт домашніх вафель не передбачає додавання будь-яких особливих спецій, але це зовсім не означає, що експериментувати не варто. Спробуйте урізноманітнити смак зеленню, часником або коріандром. Обов’язково збережіть наш рецепт!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.