Картопляні млинці – рецепт приготування

Ці млинці на перший погляд дуже схожі на деруни і способом приготування, і смаком. Натерти картоплю, зробити з нього тісто, обсмажити і смакувати зі сметанкою – просто і смачно!

Але в той же час вони істотно розрізняються. Такі млинці виходять м’якими і ніжними, до того ж в них можна загорнути будь-яку начинку – м’ясо, гриби, сир…


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 500 г

кефір – 1 скл.

Пшеничне борошно – 3 ст. л.

сіль – 0,5 ч. л.

сода – 0. 5 ч. л.

оцет – 1 ст. л.

коріандр – 0. 3 ч. л.

Чорний перець (мелений) – 0. 3 ч. л.


Як приготувати


·1 Очистіть картопля. Дрібно натріть, відіжміть, щоб видалити зайву рідину. Додайте кефір і борошно. Змішайте.

·2 Вбийте в суміш яйце, посоліть, додайте спеції і соду, погашену оцтом. Гарненько перемішайте. Консистенція повинна бути як у густої сметани.

·3 Розжарте сковорідку, змастіть маслом, викладіть тісто ложкою і розмажте, щоб вийшов досить тонкий млинець. Обсмажте з обох сторін.

Подавайте готові млинці зі сметанним соусом, м’ясом або салатом. Угощайтесь самі і розказуйте про рецепт друзям!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.