Картопляні кульки з куркою – рецепт приготування

Навіть з самих звичайних продуктів можна приготувати незабутнє блюдо. Цей рецепт – прямий тому доказ. Курка і картопля – часті гості будь-якого столу, а якщо підійти до їх приготування творчо, то це приємно здивує навіть самого вибагливого гурмана.

Ми підготували для вас рецепт особливого страви, яке просто не може не сподобатися. Хрусткі картопляні кульки з куркою і сиром можна подавати навіть на свята. Приготуйте, точно не пошкодуєте!


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 6 шт.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Перець чилі – 2 ч. л.

кумин – 1 ч. л.

Куряче філе – 300 г

Оливкова олія – 2 ст. л.

Цибуля – 1 шт.

часник – 3 зуб.

моцарелла – 100 г

яйце – 3 шт.

Панірувальні сухарі – 200 г

Соняшникова олія – 150-200 мл

Болгарський перець – 1 шт.

часник – 2 зуб.


Як приготувати


·  1. Дрібно наріжте куряче філе, приправте його 1 ч. л. кумина і 2 ч. л. перцю чилі. Посоліть і поперчіть за смаком.

·  2. Відваріть картоплю, злийте воду і розімніть його в пюре, посоліть і поперчіть.

·  3. Подрібніть цибулю і часник, болгарський перець наріжте кубиками.

·  4. Обсмажте курку разом з цибулею і часником на оливковій олії. Дайте начинці трохи охолонути.

·  5. Щоб сформувати кульки, візьміть 2 ст. л. картопляного пюре, сформуйте з нього корж. В середину коржики викладіть 1 ст. л. начинки з куркою і присипте її тертої моцарелою. Поверніть корж так, щоб у вас вийшов кульку.

·  6. У глибокому посуді збийте яйця. Занурте картопляні кульки в яєчну масу, обваляйте їх в панірувальних сухарях і обсмажують у фритюрі до тих пір, поки на кульках чи не з’явиться золотава скоринка.

Дуже смачне блюдо готове! Налийте улюблений напій і насолоджуйтеся стравою. Смачного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.