Картопляні коржі — Рецепт приготування

картопляні коржі рецепт приготування

Тип:
Сніданки
Час:
50 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 2
Випічка, Закуски

Якщо ви хоч раз були у Фінляндії, то напевно ласували стравою під назвою rieska. Це традиційний бездріжджовий плоский хліб, який готують з борошна і картоплі. Спробувавши його лише раз, ви захочете приготувати самі!

Картопляні коржі по-фінськи виходять дуже смачними. До речі, все, що вам знадобиться, — це деко і пара підручних інгредієнтів.


Інгредієнти для рецепта


Картопля — 5-6 шт.

Яйце — 1 шт.

Пшеничне борошно — 100 г

Соняшникова олія — 1 ст. л.

Сіль — 0,5 ч. л.

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 Очистіть картоплю і відваріть до готовності. Зробіть з нього пюре, охолодіть. Всипте сіль, додайте яйце і борошно. Замісіть м’яке тісто.

·  2 Присипте стіл борошном, тонко розкачайте тісто. За допомогою маленької тарілки або склянки виріжте коржики.Проколіть їх виделкою в декількох місцях. Злегка присипте чорним меленим перцем і, за бажанням спеціями.

·  3 Застеліть деко пергаментним папером, змастіть її маслом і викладіть коржі. Розігрійте духовку до 180 градусів.Випікайте хлібці 20 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.