Картопляні галушки — Рецепт приготування

картопляні галушки рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
90 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Курка Овочі

Галушки — страва, яке зустрічається в кухні східноєвропейських і північнокавказьких країн. Готують його в основному з прісного тіста, яке потім варять в окропі, а готові вироби подають як гарнір.

Ситні галушки в масляному соусі додадуть вашому столу колоритності. А приготувати їх можна навіть із залишків картопляного пюре. Трохи пофантазуйте над начинкою — неперевершене основна страва готова!


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 400 г

Пшеничне борошно – 350 г

Манка – 2 ст. л.

Яйце – 1 шт.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Сметана – по смаку

Вершкове масло – 50 г

Курячий фарш – 300 г

Цибуля – 1 шт.


Як приготувати


·  1 Відваріть картоплю, з допомогою картоплем’ялкою (не блендера) зробіть круте пюре і дайте йому охолонути.

·  2 Додайте в пюре борошно, манну крупу, яйце і сіль. Замісіть тісто і відправте його в холодильник на 30 хвилин.

·  3 Подрібніть в блендері цибулю, з’єднайте з фаршем, посоліть і поперчіть.

·  4 Дістаньте тісто, розділіть на рівні 10-12 частин і зробіть з кожної товстий корж.

·  5 Викладіть на корж фарш, з’єднайте краї і акуратно скрутіть галушку у вигляді кульки.

·  6 В каструлі закип’ятіть воду, викладіть галушки. Коли кульки спливуть, зменшіть вогонь і варіть галушки протягом 10 хвилин.

·  7 Дістаньте галушки, додайте вершкове масло. Подавайте блюдо зі сметаною.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.