Картопляна запіканка з печінкою – рецепт приготування

З печінки, особливо курячої або гусячої, виходить відмінний запечений паштет. А чому б не поєднати цю неймовірно смачну намазку з не менш улюбленим картоплею?

«З Смаком» з радістю розповість, як це зробити: які спеції додати, скільки часу запікати і чим посипати, щоб внести родзинку.


Інгредієнти для рецепта


печінка куряча – 500 г

Цибуля – 2 шт.

петрушка – 1 Пуч.

Соняшникова олія – 6 ст. л.

перець духмяний – 0,25 ч. л.

Чорний перець (мелений) – 0,25 ч. л.

Перець чилі – 1 трісок.

кориця – 1 ч. л.

імбир – 0,5 ч. л.

сіль – за смаком

яйце – 2 шт.

Курячий бульйон – 200 мл

Пшеничне борошно – 2 ст. л.

Картопля – 7 шт.

Панірувальні сухарі – 1 скл.


Як приготувати


·1 Печінка вимийте, розділіть на невеликі шматочки, обсмажте на сковороді з рослинним маслом (знадобиться приблизно 3 ст. л. ).

·2 Лук наріжте кубиками. Одну цибулину додайте в сковороду з печінкою, обсмажте до прозорості.

·3 Картопля наріжте кільцями, обсмажте з двох сторін на сковороді з 2 ст. л. масла до появи рум’яної скоринки.

·4 Печінка викладіть в чашу блендера, додайте другу цибулину, подрібніть до однорідності. Додайте половину пучка подрібненої петрушки, яйця і борошно, знову подрібніть.

·5 Третім етапом додайте спеції: корицю, червоний, чорний і запашний перець, сухий імбир і сіль. Влийте бульйон і знову все змішайте.

·6 Форму для запікання змастіть маслом, що залишилося, викладіть шар картоплі, потім влийте печінкову суміш, присипте подрібненою петрушкою. Повторюйте шари в такому порядку, поки не закінчаться інгредієнти. Верхній шар рясно посипте панірувальними сухарями.

·7 Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Готово!

Подавайте запіканку з овочевим салатом, особливо добре печінку поєднується з відвареної буряком або морквою по-корейськи. Забирайте рецепт в свою кулінарну колекцію, а також діліться з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.