Картопляна лазіння – рецепт приготування

Лазанья – страва італійської кухні, яке готують з декількох шарів тесту і начинки, поливаючи все це справа соусом. Перший рецепт лазаньї був згаданий в рукописи, своєрідною кулінарній книзі, знайденої неподалік від Неаполя і датується XIV століттям.

А що може бути звичніше картоплі для нашої людини? Тому «З Смаком» пропонує приготувати лазанью з картоплі. Згодні, несподівано і не зовсім відповідає італійськими традиціями, але, повірте, це блюдо забезпечить вам репутацію відмінного кулінара!


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 1 кг

Сир – 250 г

Мускатний горіх – 1 трісок.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Соняшникова олія – 1 ст. л.

Яловичий фарш – 500 г

Цибуля – 1 шт.

часник – 3 зуб.

розмарин – за смаком

Томатний соус – 250 мл

помідор – 2 шт.

пармезан – 75 г

моцарелла – 150 г


Як приготувати


·  1. Картопля зваріть, розімніть, щоб вийшло пюре, з’єднайте з сиром, додайте дрібку мускатного горіха і сіль за смаком.

·  2. Обсмажте на соняшниковій олії фарш, додайте до нього цибулю, часник, перець і розмарин (свіжий або сушений). Налийте томатний соус, додайте помідори, нарізані шматочками.

·  3. Викладіть фарш в вогнетривку форму (або залиште в цій же сковороді, якщо її можна ставити в духовку). Зверху рівномірно розподіліть тертий пармезан, потім картопля, а після терту моцарелу.Запікайте 30 хвилин при температурі 190 градусів.

Аромат, що поширюється по квартирі, зводить з розуму і скликає всіх на кухню. Ніхто і не подумає, що в основі цієї смакоти звичайне картопляне пюре … Готуйте в задоволення і радуйте рідних новими рецептами!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.