Картопля зі спеціями в рукаві – рецепт приготування

Безперечно картопляне пюре – фаворит серед святкових гарнірів, тому що поєднується з будь-яким м’ясним, грибним і овочевим доповненням. Але є у цього славного страви один мінус – пюре швидко остигає, і доводиться його підігрівати повторно, а то і зовсім прибирати зі столу.

Тому пропонуємо до наступного застілля подати запечена картопля в рукаві. Цілісні шматочки довше залишаються гарячими, а завдяки прянощів такий гарнір пробудить апетит у гостей і швидко розподілиться по тарілках.

Для приготування підійде картопля середнього розміру або невеликий: тоді його не доведеться різати часточками. Цілі бульби і виглядають апетитний, і не втрачають соковитість в процесі запікання.


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 1 кг

часник – 3 зуб.

Оливкова олія – 3 ст. л.

зелень – 0,5 Пуч.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 Картопля очистіть і зробіть в бульбах кілька проколів зубочисткою.

·2 В мисці змішайте оливкова олія, дрібно нарізану зелень, пропущений через прес часник, сіль і перець, за бажанням додайте спеції для картоплі.

·3 Ретельно перемішайте картопля і підготовлений соус. Викладіть бульби в рукав для запікання, зафіксуйте краю і зробіть кілька надрізів або проколів зверху.

·4 Надішліть картопля в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.

·5 Дістаньте картоплю і акуратно розірвіть рукав зверху. Будьте обережні: всередині гаряча пара! Поверніть картопля в духовку і підрум’яньте в режимі конвекції протягом 10 хвилин.

Рукав для запікання – справжній помічник на кухні! Про всі нюанси використання, а також про його складі читайте в пізнавальної статті від «З Смаком». І не забувайте ділитися кращими рецептами з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.