Картопля, запечена з часником — Рецепт приготування

картопля, запечена з часником рецепт приготування

Тип:
Гарніри
Час:
75 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Вегетаріанські Овочі

Картопля — продукт, з яким можна робити що завгодно: відварювати, перетворювати на пюре, готувати з нього салати, запікати, смажити. Та й кому не подобається цей овоч? Єдина проблема: щоб приготувати дійсно ефектнеблюдо з картоплі, доведеться витратити досить багато часу.

Сьогодні «Зі Смаком» підготував для вас найпростіший спосіб приготувати картоплю до святкового столу.Витративши мінімум сил і ще менше інгредієнтів, ви отримаєте дуже ароматне і смачне блюдо. Не вірите?Переконайтеся в цьому самі!


Інгредієнти для рецепта


Картопля — 600 г

Оливкова олія — 0,25 скл.

Вершкове масло — 2 ст. л.

Часник — 2 шт.

Петрушка — 1 пуч.

Лимон — 0,5 шт.

Чебрець — 5-6 шт.

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 Розігрійте духовку до 175 градусів. Картопля промийте, так як ви будете запікати його з шкіркою.

·  2 В глибокій мисці або каструлі змішайте картоплю з оливковою і розтопленим вершковим маслом, додайте подрібнену петрушку.

·  3 Наріжте картоплю у вигляді гармошки, після чого викладіть на застелений пергаментом деко.

·  4 Часник, лимон, чебрець вкладіть у розрізи на картоплі. Посипте блюдо сіллю і чорним перцем.

·  5 Відправте деко в духовку на 1 годину.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.