Картопля, запечена в рукаві – рецепт приготування

Всі ми любимо смачно поїсти, але, з огляду на сучасний ритм життя, далеко не у всіх є час на приготування складних страв. Тому багато хто відмовляється від готування і купують їжу в кулінарних відділах супермаркетів.

Ми хочемо поділитися з вами дуже швидким рецептом приготування картоплі. Запечена картопля з грибами в рукаві – це прекрасне блюдо, яке практично не вимагає ваших зусиль і часу.


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 5-6 шт.

печериці – 500 г

морква – 1 шт.

сметана – 3 ст. л.

Соняшникова олія – 1,5 ст. л.

Чорний перець (мелений) – за смаком

паприка – 0,25 ч. л.

базилік – за смаком

Лавровий лист – 1 шт.

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. Увімкніть духовку і розігрійте її до 220 градусів.

·  2. Наріжте гриби і обсмажте їх до золотистого кольору.

·  3. Наріжте картоплю і моркву невеликими кубиками. Покладіть їх в миску, додайте спеції, посоліть і перемішайте.

·  4. Додайте обсмажені гриби і змішайте всі інгредієнти зі сметаною.

·  5. Викладіть все в рукав для запікання, зав’яжіть і відправте в розігріту духовку. Випікайте картоплю протягом 25 хвилин.

Вітаємо, ситний і смачний гарнір готовий. Смачного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.