Картопля, запечена в духовці – рецепт приготування

Чи знаєте ви, що печена картопля вважається більш корисним, ніж відвареної або обсмажений? У печених бульбах з непошкодженою шкіркою зберігається аскорбінова кислота, калій і поживний крохмаль. Саме тому його рекомендують їсти при захворюваннях шлунка і серця.

Погодьтеся, що найсмачнішим виходить картопля, запечена у вугіллі під шашличками. Але не завжди є можливість вибратися на пікнік, тому, якщо вас зупинила дощова погода, обов’язково приготуйте картопля будинку по новому рецепту від «З Смаком».


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 500 г

Пшеничне борошно – 70 г

сіль – 0,5 ч. л.


Як приготувати


·  1. Змішайте борошно і сіль, всипте в великий пакет.

·  2. Картопля вимийте і, не обсушівая, помістіть в пакет, гарненько струсіть, щоб бульби обваляти в борошні з усіх боків.

·  3. Деко застеліть пергаментом, викладіть на нього картоплю. Надішліть блюдо в розігріту до 190 градусів духовку на 50-60 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою.

М’який ароматний картопля з хрусткою скоринкою розділіть на 2 частини і наповніть вершковим соусом, сиром або зеленню зі сметаною. Невигадливий гарнір скрасить похмурий літній день, тому рецепт радимо зберегти в закладках.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.