Картопля, запечена в беконі – рецепт приготування

«З Смаком» поспішає запропонувати зручне і просте блюдо для тих, у кого завжди дефіцит часу.Запечена в беконі картопля – це суперсмачно, просто і ситно. До речі, і на святковий стіл таке оригінальне блюдо подати не соромно!

Для запікання намагайтеся вибирати бульби середнього розміру, бажано однакові. Для пікантності до суміші зелені можна додати трохи подрібненого часнику, але це, звичайно, на любителя. Якщо сумніваєтеся, що зможете нарізати бекон тонкими скибочками, попросіть це зробити продавця: в супермаркетах зазвичай для цього є спеціальна машинка.


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 1 кг

бекон – 250 г

базилік – за смаком

петрушка – за смаком

кріп – за смаком

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Очищену картоплю відваріть до напівготовності в злегка підсоленій воді (приблизно 10 хвилин).Всю зелень подрібніть, перемішайте. Бекон наріжте тонкими слайсами.

·  2. Остиглий картопля засипте подрібненою зеленню, перемішайте. Кожен бульба оберніть скибочкою (двома) бекону, закріпіть дерев’яною зубочисткою.

·  3. Викладіть картоплю в форму, вистеленную фольгою, поперчіть за смаком і запечіть протягом 20 хвилин при 180 градусах.

Як відомо, свіжі овочі сприяють процесу травлення і засвоєння калорійної їжі. Тому запечений в беконі картопля краще подати з вітамінним салатом з сезонних овочів. Багатство смаку забезпечено. Ну як не поділитися таким рецептом з друзями ?!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.