Картопля з грибами в духовці — рецепт приготування

Головне завдання в приготуванні страв з грибами — зуміти зберегти їх неймовірний аромат і гармонійно вписати грибний смак в загальну картину. Опеньки, печериці або лисички вимагають вершкової ніжності, легких прянощів, тому кількість спецій краще зменшити, в ідеалі — замінити на свіжу зелень.

А тепер спробуємо ці кулінарні хитрощі втілити в життя і приготувати надзвичайно ніжну картоплю з печерицями. У «Зі Смаком» якраз знайшовся відповідний рецепт. Все дуже просто!


Інгредієнти для рецепта


печериці — 500 г

Картопля — 8 шт.

петрушка — 1 Пуч.

часник — 3 зуб.

вершки — 350 мл

Оливкова олія — 3 ст. л.

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком


Як приготувати


·  1. Гриби наріжте тонкими скибочками, обсмажте на середньому вогні, додавши 1 ст. л. оливкового масла.

·  2. Картопля очистити, нарізати тонкими кільцями, викладіть на розігріту з маслом, що залишилося сковороду, посоліть і поперчіть, перемішайте. Томіть, поки картопля не стане клейким.

·  3. Часник пропустіть через прес, відправте до картоплі. Залийте блюдо вершками, зробіть мінімальний вогонь і тушкуйте протягом 5 хвилин.

·  4. Перекладіть картоплю в форму для випічки, додайте гриби і дрібно нарізану петрушку.

·  5. Духовку розігрійте до 200 градусів, запікайте страву протягом 20-30 хвилин.

Ніжну картопельку подавайте як гарнір або другої страви. Особливо цю ідею оцінять вегетаріанці: блюдо вийде поживним і смачним навіть без м’яса. Беріть рецепт собі на замітку і зберігайте в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.