Картопля з беконом — Рецепт приготування

картопля з беконом рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Закуски М’ясо Овочі

Страви з картоплі, мабуть, найпопулярніші на нашому столі. Трохи фантазії і відповідних спецій — і повноцінний смачний обід готовий. Правда, іноді хочеться чогось особливого, такого кулінарного шедевра, який підійде і для святкового застілля.

На цей випадок «Зі Смаком» радить запекти картоплю в скибочках бекону з чудовим сметанним соусом. Любителям вершкового смаку пропонуємо перед тим, як картоплину загорнути в бекон, розрізати її навпіл і вкласти шматочок твердого сиру в середину.


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 8 шт.

Бекон – 300 г

Вершкове масло – 25 г

Соняшникова олія – 2 ст. л.

Пшеничне борошно – 1 ст. л.

М’ясний бульйон – 250 мл

Сметана – 100 мл

Лимонний сік – 2 ст. л.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Картопля промийте та відваріть в мундирі, потім остудіть і очистіть.

·  2 Бекон наріжте тонкими довгими смужками.

·  3 Кожну картоплину загорніть в два скибочки бекону, викласти у змащену олією форму для запікання.

·  4 Духовку розігрійте до 200 градусів, відправте картопля пектися на 10 хвилин.

·  5 У цей час приготуйте соус: розігрійте вершкове масло, помішуючи, додайте борошно, влийте бульйон і доведіть до кипіння.

·  6 Зніміть соус з вогню, додайте сметану, лимонний сік, сіль і перець.

·  7 Картоплю дістаньте з духовки, полийте соусом і відправте запікати протягом 15 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.