Картопля в вершках з грибами — Рецепт приготування

картопля в вершках з грибами рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Вегетаріанські

Поки сезон грибів на порозі, не можна втрачати часу, варто вдосталь насолодитися ними. Хтось любить гриби з рисом або гречкою, інші додають у перші страви. Але найпопулярнішим гарніром, з якими подаються гриби, є картопля.

Багатьом таке поєднання може здатися банальним, але якщо приготувати картоплю з грибочками за нашим рецептом, ви дуже здивуєтеся. А все тому, що відчуєте радикально новий смак звичного страви. Вся справа — в вершках!


Інгредієнти для рецепта


Печериці – 500 г

Картопля – 8 шт.

Вершки – 350 мл

Петрушка – 1 пуч.

Часник – 3 зуб.

Соняшникова олія – 5 ст. л.

Чорний перець (мелений) – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Бульби картоплі наріжте кружечками завтовшки 2-3 міліметра. Наріжте гриби. Обсмажте їх на рослинному маслі.Посоліть в кінці смаження.
картопля в вершках з грибами рецепт приготування

·  2 Відправте картоплю на сковороду, попередньо розігрівши на ній масло. Посоліть і поперчіть. Перемішайте.
картопля в вершках з грибами рецепт приготування

·  3 Коли скибочки стануть злегка клейкі, додайте 20%-і вершки і пропущений через прес часник.
картопля в вершках з грибами рецепт приготування

·  4 Готуйте близько 5 хвилин. За цей час вершки повинні згуститися. Потім додайте гриби і нашатковану петрушку.Викладіть масу у форму для випічки.
картопля в вершках з грибами рецепт приготування

·  5 Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно півгодини.
картопля в вершках з грибами рецепт приготування

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.