Картопля запечена в сухарях — рецепт приготування

картопля в сухарях рецепт приготуванняТип: Гарніри
Час: 70 хвилин
Складність: Легко
Порцій: 5

Саме за такими рецептами варто заходити на кулінарні сайти! Адже тут ви знайдете чудову підказку, як перетворити звичний гарнір дуже смачну, небанальну страву.

Мова йде про запеченому картоплю з часником і панірувальними сухарями. Незвичний інгредієнт робить страву хрусткою, поживною, з незвичайною текстурою. Сухарі можна купити або приготувати в домашніх умовах, подрібнивши засохлі скибочки хліба в блендері.

Інгредієнти для рецепта

  • Картопля — 1 кг;
  • Соняшникова олія — 4 ст. л.;
  • Панірувальні сухарі — 4 ст. л.;
  • Базилік — за смаком;
  • Петрушка — за смаком;
  • Кріп — за смаком;
  • Сіль — за смаком;
  • Чорний перець (мелений) — за смаком;
  • Часник — 3 зуб.

Як приготувати

1) Картоплю відваріть разом з шкіркою, остудіть і очистіть.

2) Додайте масло, пропущений через прес часник, подрібнену зелень базиліка.

3) Викладіть картоплю в рукав для запікання, додайте сіль, перець, панірувальні сухарі.

4) Запікайте картоплю протягом 35 хвилин при температурі 180 градусів.

5) Готову картоплю прикрасити подрібненою зеленню петрушки і кропу.

Картопля запечена в сухарях — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.