Картопля по-австралійськи — Рецепт приготування

картопля по австралійськи рецепт приготування

Тип:
Гарніри
Час:
45 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Овочі

Ми не сумніваємося, що за частотою появи на столі картопля є почесним володарем першого місця. Приготувати з нього можна що завгодно і як завгодно: рецептів не злічити. Словом, здивувати стравою з картоплі вас навряд чи можливо. Однак ми зважилися на такий крок. Адже можна взяти тільки оригінальністю!

Тут нас виручить географія. Нам належить побувати в Австралії, тому що цей простий, але однозначно незвичайний рецепт родом саме звідти. Можна тільки подивуватися тому, наскільки всюдисущий звичний картоплю. А тепер — давайте готувати!


Інгредієнти для рецепта


Картопля — 1 кг

Розмарин — по смаку

Оливкова олія — 3 ст. л.

Чорний перець (мелений) — по смаку

Морська сіль — по смаку


Як приготувати


·  1 Зваріть в підсоленій воді картоплю в мундирі до готовності. Він повинен легко протикатися виделкою.

·  2 Увімкніть духовку, нехай гріється, а поки підготуйте лист: його потрібно рясно змастити оливковою олією і викласти картоплини на невеликій відстані один від одного.

·  3 Притисніть трохи кожну картоплину ложкою або товкачиком, тільки не перестарайтеся. Ви не повинні їх розчавити. Ще раз змастіть кожну оливковим маслом і присипте подрібненим розмарином. Можна використовувати й інші ароматні трави.

·  4 Картопля посоліть, можна додати перець за смаком. Надішліть деко в духовку, виставте температуру 230 °C і запікайте картопля 20-25 хвилин до красивого золотистого кольору.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.