Картопля на шпажках – рецепт приготування

Якщо у вас є кілька бульб картоплі, сіль, спеції і духовка в робочому стані, значить, через півгодини на вашому столі може красуватися апетитний і рум’яний гарнір – спіральний картопля.

За смаком він схожий на обсмажену картоплю, але виглядає набагато ефектніше. На його приготування потрібно менше рослинного масла, і немає необхідності стояти біля плити. Завдяки незвичайному способу нарізки, кожен бульба швидко пропікається, при цьому відсутня притаманна печеної картоплі сухість.


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 4 шт.

розмарин – за смаком

сіль – за смаком

паприка – 1 ч. л.

Соняшникова олія – 3 ст. л.


Як приготувати


·  1. Картопля необхідно ретельно вимити, можна злегка пройтися по ньому металевою губкою.

·  2. Одягніть кожен бульба на шпажку. Поставте ніж під кутом і, обертаючи, зробіть надріз, потім перейдіть шпажку, формуючи спіраль. Трохи розтягніть вийшла «пружину».

·  3. Змішайте масло, сіль, паприку і розмарин. Соусом змастіть картопля за допомогою пензлика.

·  4. Викладіть бульби на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.

Подавайте спіральний картопля з улюбленим соусом, особливо добре блюдо поєднується з кисло-солодким соусом і зеленню. Якщо ця ідея подачі картоплі вам сподобалася, діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.