Картопля, фарширована м’ясом — Рецепт приготування

картопля, фарширована м'ясом рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
80 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
М’ясо

Картопля є універсальним продуктом. Його можна готувати як повсякденна страва, так і для святкового столу. Цей рецепт картоплі підходить для урочистих заходів, так як з нею потрібно трошки повозитися. Але повірте, в цьому немає нічого страшного. Коли ви спробуєте її, то зрозумієте, що не дарма стояли біля плити.

Картопля, фарширована м’ясом, здивує вас своїм колоритним смаком, а також порадує шлунок. Готуйте і длитесь з нами своїми враженнями!


Інгредієнти для рецепта


Картопля — 15 шт.

М’ясо — 250 г

Цибуля — 1 шт.

Томатна паста — по смаку

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку

Сметана — 50 г

Вершкове масло — 50 г


Як приготувати


·  1 Очистіть картопля, видаліть з нього серединку.

·  2 Відваріть до напівготовності протягом 8-10 хвилин.

·  3 Пропустіть м’ясо з цибулею через м’ясорубку. Посоліть і поперчіть.

·  4 Нафаршируйте картоплю, викладіть її в глибокий лист. Бульби повинні щільно прилягати один до одного.

·  5 В окремій мисці змішайте сметану з сіллю, влийте трохи води і розтоплене вершкове масло. Перемішайте і залийте отриманою рідиною картоплю. Для більш насиченого смаку можна додати томатний соус.

·  6 Готуйте картоплю 30 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.