Картопля «Буланжер» — Рецепт приготування

картопля «буланжер» рецепт приготування

Тип:
Гарніри
Час:
100 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Вегетаріанські Овочі

Так готувати звичайний картопля могли придумати тільки французи. «Буланжер» відрізняється від звичайних страв з цього овоча дуже оригінальною і ефектною подачею, так і найніжнішим смаком. Такий закусочний торт з хрустких пелюсток не може не викликати захоплення!

«Зі Смаком» підготував для вас покроковий рецепт приготування картоплі «Буланжер». Ви легко приготуєте це блюдо на вечерю, єдине — вам знадобиться трохи часу.


Інгредієнти для рецепта


Картопля — 1 кг

Цибуля — 2 шт.

Вершкове масло — 40 г

Соняшникова олія — по смаку

Овочевий бульйон — 200 мл

Молоко — 200 мл

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 Картопля очистіть і наріжте його тонкими скибочками на слайсері. Посоліть і поперчіть.

·  2 Очистіть цибулю і наріжте його тонкими кільцями.

·  3 Форму для запікання змастіть рослинною олією. Викладіть шар картоплі, потім шар цибулі. Повторіть шари, поки не закінчаться інгредієнти.

·  4 Гарячий овочевий бульйон змішати з гарячим молоком і залийте картоплю. Суміш не повинна повністю покривати картоплю, а тільки доходити до останнього шару. А верхній шар полийте розтопленим вершковим маслом.

·  5 Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин. Після цього зніміть фольгу і поставте форму в духовку ще на 40 хвилин, але вже при температурі 180 градусів.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.