Картопля «Айдахо» – рецепт приготування

Картопля «Айдахо» винайшли в однойменному штаті США. Спочатку бульби картоплі запікали цілком у фользі, але з часом блюдо довели до досконалості. Таку картоплю їдять як фастфуд, закуску до пива або ситний гарнір.

Для приготування «Айдахо» краще вибирати щільні, що не розсипчасті сорту картоплі. Готову страву виходить в міру остреньким (хоча ви можете додати приправи на свій смак), ніжним всередині, а зовні покривається хрусткою скоринкою.


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 500 г

сіль – 0,5 ч. л.

паприка – 3 ч. л.

часник – 4 зуб.

каррі – 1 ч. л.

Куркума – 0,5 ч. л.

кріп – 1 ч. л.

Гірчиця – 1 ч. л.

Оливкова олія – 50 мл

вода – 1 л


Як приготувати


·1 Дуже ретельно вимийте картопля з допомогою щітки – він готується разом з шкіркою. Розріжте кожен бульба в залежності від розміру на 4-8 частин.

·2 Закип’ятіть воду, посоліть і проваріть часточки 2-3 хвилини.

·3 З’єднайте спеції з сіллю. Очистіть часник і дрібно наріжте. Гарненько змішайте зі спеціями, оливковою олію і гірчицею.

·4 Злийте воду з картоплі, залийте його маринадом і добре перемішайте. Дайте добре просочитися. Тим часом розігрійте духовку до 200 градусів. Викладіть часточки шкіркою вниз і запікайте 20-30 хвилин.

Подавайте картопля як гарнір до м’яса або як окрему страву з улюбленим соусом. Можете посипати сиром за кілька хвилин до того, як дістанете його з духовки. Обов’язково приготуйте це блюдо і поділіться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.