Капустяні котлети — Рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Веганські Вегетаріанські Овочі

Капуста — дуже корисний і багатий вітамінами овоч, при цьому він ще дуже смачний, тому і входить до складу величезної кількості страв. Як, наприклад, у капустяні котлети, рецепт яких наведено нижче.

Ці овочеві котлети чудово підійдуть для обіду, а ще краще — для вечері, адже вони дуже легкі і містять мало калорій. Але це ніяк не позначається на їх чудовому смаку.


Інгредієнти для рецепта


Капуста білоголова — 1 кг

Цибуля — 1 шт.

Манка — 0,5 скл.

Пшеничне борошно — 0,5 скл.

Часник — 2 зуб.

Зелень — 1 пуч.

Панірувальні сухарі — 0,5 скл.

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 Розріжте качан капусти на 4 частини і покласти їх в каструлю, залийте водою, трохи посоліть і варіть 8-10 хвилин.

·  2 Після цього відкиньте капусту на друшляк, а потім пропустіть через м’ясорубку. Відіжміть м’якоть, щоб позбутися від зайвої рідини.

·  3 Натріть цибулю, роздушіть часник подрібніть зелень. Додайте їх на капусту.

·  4 Додайте сіль, перець і інші приправи за бажанням.

·  5 Далі додайте борошно, манну крупу і ретельно все перемішайте.

·  6 З отриманого фаршу сформуйте котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях і обсмажте на розпеченій сковороді до золотистої скоринки.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.