Капустяна запіканка — Рецепт приготування

капустяна запіканка рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
40 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 8
Вегетаріанські Випічка

Одним з найулюбленіших страв для тих, хто любить капусту, є запіканка. Та й для тих, хто не в захваті від цього овоча, до речі, теж. Вся справа в тому, що вона має ніжний смак і готується просто.

Рецептів капустяних запіканок існує безліч, але запропонований нами рецепт, особливий. У ньому немає незвичайних інгредієнтів, але смак при цьому виходить дуже цікавим. І випікається вона всього 30 хвилин. Справжня знахідка для зайнятої господині!


Інгредієнти для рецепта


Капуста білоголова — 400 г

Кріп — 1 пуч.

Яйце — 5 шт.

Сметана — 5 ст. л.

Пшеничне борошно — 6 ст. л.

Розпушувач — 2 ч. л.

Вершкове масло — 0,5 ч. л.

Кунжут — по смаку


Як приготувати


·  1 Дрібно нашаткуйте капусту. Посоліть і розімніть руками, відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва рідина.

·  2 Змішайте капусту з дрібно нарізаним кропом.

·  3 Зваріть два яйця круто. Наріжте на невеликі шматочки. Додайте до капусти.

·  4 Залишилися яйця збийте зі сметаною.

·  5 В окремій мисці змішайте борошно з розпушувачем. Додайте борошняну суміш до яєчної. Приготуйте тісто.

·  6 Змастіть форму для випічки вершковим маслом. Викладіть капусту з зеленню. Додайте в тісто. За бажанням посипте кунжутом. Відправте в розігріту духовку до 180 градусів на 30 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.