Капуста з сирною начинкою — Рецепт приготування

капуста з сирною начинкою рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Закуски Овочі

Білокачанна капуста — відмінний матеріал для кулінарної творчості, і багато помиляються, вважаючи, що приготувати з неї можна тільки голубці або різного роду салати.

В капустяне листя можна загорнути не тільки фарш, але і гриби, сир, овочі, шинку… загалом, список можна продовжувати досить довго. А метод приготування капустяних страв з різними начинками «Зі Смаком» повідає вам далі. Ми використовували для цих цілей сир, а що запропонуєте ви?


Інгредієнти для рецепта


Капуста білоголова — 700 г

Твердий сир — 500 г

Пшеничне борошно — 100 г

Яйце — 2 шт.

Вершки — 100 мл

Панірувальні сухарі — 100 г

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 Капусту помийте, видаліть качан і відваріть в підсоленій воді до напівготовності.

·  2 Розберіть качан на листя, обріжте грубі прожилки.

·  3 Сир наріжте пластинками, загорніть кожну в капустяний лист у вигляді конвертика.

·  4 Змішайте яйце, вершки, посоліть і поперчіть.

·  5 Умочіть кожен конвертик спочатку в борошно, потім у яєчну суміш, обваляйте в панірувальних сухарях.

·  6 Обсмажте на середньому вогні з двох сторін.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.