Каннеллоні з листів для лазаньї – рецепт приготування

Каннеллоні – це макаронні вироби у вигляді великих порожнистих трубочок, які заповнюють начинкою, а потім запікають під соусом. Дуже часто в їх приготуванні використовують листи для лазаньї, що, втім, ми і радимо зробити.

Пікантний шпинат, ароматні трави і ніжна Рікотта додадуть вашому вечері італійський колорит. Обов’язково запасіться цим рецептом до особливого випадку.


Інгредієнти для рецепта


Листи для лазаньї – 12 шт.

сир Рікотта – 250 г

шпинат – 1 Пуч.

Цибуля – 1 шт.

м’ята – 0,5 Пуч.

базилік – 0,5 Пуч.

Оливкова олія – 3 ст. л.

лимон – 1 шт.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

сметана – 100 г

пармезан – 50 г


Як приготувати


·1 На оливковій олії обсмажте нарізану кубиками цибулю.

·2 Листи для лазаньї відваріть протягом 5 хвилин, помістивши в каструлю з окропом.

·3 Відваріть шпинат протягом 3-5 хвилин, додавши сіль і перець. Відкиньте його на друшляк і потім подрібніть. М’яту і базилік вимийте і наріжте, з лимона зніміть цедру і вичавіть сік.

·4 Рікотту або будь-який інший м’який сир розімніть вилкою, додайте шпинат, цибулю, м’яту, базилік, лимонну цедру, сік, сіль і перець. Все добре перемішайте.

·5 На край листа для лазаньї викладіть приблизно столову ложку начинки і скрутіть трубочкою.

·6 Викладіть каннеллони на застелений пергаментом і змащене деко. Зверху змастіть вироби сметаною і присипте тертим пармезаном.

·7 Надішліть деко в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин.

Заморські каннеллони дуже нагадують наші млинці, але це не означає, що це блюдо не варте вашої уваги. Навпаки, так приємно експериментувати на кухні і відкривати для себе нові страви, смаки і враження.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.