Кабачкові оладки — Рецепт приготування

кабачкові оладки рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Вегетаріанські  Дитячі страви, Закуски

Оладки з кабачків — саме ніжне і легке блюдо з цього чудового літнього овоча. М’які млинці, схожі на деруни, прийдуть по смаку навіть тим, хто байдуже ставиться до овочевих закусок. Вони цілком зійдуть за самостійне блюдо, тільки спечіть побільше!

Кабачкові оладки по-турецьки відрізняються тим, що в тісто додають багато зелені і вершковий сир: підійде фета, адигейський або бринза. Кабачки використовуйте молоді, можна цукіні — страва отримає більш апетитний колір.


Інгредієнти для рецепта


Кабачок – 800 г

Цибуля – 2 шт.

Яйце – 2 шт.

Розпушувач – 1 ч. л.

Пшеничне борошно – 0,5 скл.

Бринза – 200 г

Петрушка – 0,5 пуч.

Кріп – 0,5 пуч.

Сіль – по смаку

Оливкова олія – 3 ст. л.

Сметана – 1 скл.

Часник – 3 зуб.


Як приготувати


·  1 Кабачки натріть на крупній тертці, посоліть і залиште на 20 хвилин, поки не пустять сік. Потім відіжміть.

·  2 Зелень і цибулю дрібно наріжте, додайте до кабачків. Яйця збийте і відправте туди ж.

·  3 Натріть або розкришите сир, додайте до суміші, всипте борошно з розпушувачем. Всі інгредієнти добре перемішайте.

·  4 нагрійте Сковороду, влийте масло. Обсмажуйте оладки з двох сторін по 3 хвилини.

·  5 Готові вироби викладайте на серветку, щоб прибрати зайве масло.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.