Кабачкові котлети з фаршем – рецепт приготування

Кабачки – справжній хіт кожного літнього сезону. Ми намагаємося насолодитися всілякими стравами, до складу яких можна додати цей смачний овоч. Дійсно, рецептів приготування кабачків вже не злічити, але все-таки хочеться постійно пробувати щось новеньке.

Сьогодні ми хочемо поділитися з вами прекрасним рецептом кабачковий котлет з фаршем. Вони виходять пишними, ніжними і дуже соковитими. Приготуйте, не пошкодуєте!


Інгредієнти для рецепта


свинячий фарш – 300-400 г

кабачок – 1 шт.

яйце – 2 шт.

Пшеничне борошно – 2 ст. л.

сіль – 0,5 ч. л.

манка – 1-2 ст. л.

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Вимийте кабачок, зріжте краю і натріть його на крупній тертці. Відіжміть і злийте сік.

·  2. У глибокий посуд викладіть кабачок, фарш, манку, яйця, сіль і перець. Гарненько перемішайте всі інгредієнти. Залиште фарш на 15 хвилин, щоб дати манки можливість набрякнути.

·  3. Змочіть руки у воді і сформуйте котлети.

·  4. Кожну котлету обваляйте в борошні й обсмажте на олії.

Також можете обваляти котлети в панірувальних сухарях і обсмажувати їх до появи золотистої скоринки. Смачного! Поділіться цим чудовим рецептом зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.