Кабачкова піца – рецепт приготування

Кабачкова піца - рецепт приготування

Ця страва відмінно підійде і для легкого обіду, і на вечеря. Літо –  саме час її приготувати, в сезон достатку овочів.

Рецепт відрізняється низьким вмістом калорій, що особливо сподобається жінкам, які стежать за своєю фігурою. Разом з тим він простий і не вимагає великих витрат часу і грошей.

Для приготування піци нам буде потрібно:

• 2 невеликих кабачка,
• 2 яйця,
• 4 столові ложки борошна (можна і більше),
• Сіль за смаком,
• 2 зубчики часнику,
• 2 – 3 столові ложки кетчупу або сметани,
• 1 – 2 помідори,
• 1 солодкий перець,
• 1 відварена або запечена куряча грудка,
• 100 грам твердого сиру.

Як приготувати кабачкову піцу

1) Кабачки очистіть від шкірки, натріть на тертці і дайте постояти хвилин п’ять – десять. Потім відіжміть і злийте зайву рідину.

2) Додайте до кабачкової масі яйця, натертий часник, борошно і сіль. Тісто має бути кашкоподібним.

3) Далі готуємо начинку: наріжте помідори гуртками, перець кільцями, розберіть курячу грудку на волокна, натріть сир.

4) Викладіть тісто в змащену маслом форму і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на десять – п’ятнадцять хвилин. Потім змастіть поверхню тіста соусом. Викладіть інгредієнти начинки і посипти сиром.

5) Запікайте ще п’ятнадцять хвилин до появи на поверхні приємною скоринки. Все, піца приготовавна! Готову страву можна посипати зеленню.

Кабачкова піца — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:


Смачного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.