Кабачкова піца — Рецепт приготування

кабачкова піца рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
45 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Випічка, Закуски Овочі

Піца — це улюблене блюдо дітей і дорослих. У класичному рецепті цього італійського частування основою є тонкий корж зі спеціального борошна, дріжджів, оливкової олії, морської солі та води.

Але сьогодні ми підготували для вас рецепт досить оригінальною піци, основа якої виготовляється з кабачків. Вона виходить неймовірно легкою, але при цьому ситної. З начинкою можна пофантазувати. Додайте гриби, кукурудзу та інші продукти за вашим смаком.


Інгредієнти для рецепта


Кабачок — 1 шт.

Помідор — 2 шт.

Твердий сир — 200 г

Яйце — 1 шт.

Манка — 0,5 скл.

Пшеничне борошно — 3 ст. л.

Панірувальні сухарі — 1 трісок.

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку

Зелень — по смаку


Як приготувати


·  1 великий кабачок Очистіть від шкірки, натріть його на крупній тертці, присипте сіллю і перцем. Дайте масі трохи постояти, злийте рідину.

·  2 Додайте в кабачкову масу борошно, манну крупу і яйце. Добре перемішайте.

·  3 Змастіть деко олією, присипте панірувальними сухарями і викладіть масу у форму для запікання.

·  4 помідори Наріжте кільцями і викладіть зверху. Присипте зеленню і сиром. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.