Кабачки зі сметаною — Рецепт приготування

кабачки зі сметаною рецепт приготування

Тип:
Гарніри
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Вегетаріанські Закуски Овочі

Перед тим як готувати кабачки, варто продумати заправку з яскраво вираженим смаком. Цей овоч чудово поєднується з часником, так як він вимагає остринки, але і вершкова нотка ніколи не буде зайвою.

Саме тому редакція «Зі Смаком» радить додати в закуску з кабачків сметану. Рагу можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді, як гарнір або теплого салату. Універсальне блюдо!


Інгредієнти для рецепта


Цибуля – 1 шт.

Кабачок – 2 шт.

Болгарський перець – 1 шт.

Часник – 3 зуб.

Сметана – 1 скл.

Соняшникова олія – 1 ст. л.

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Цибулю наріжте дрібними кубиками.

·  2 Кабачки очистіть від шкірки. Якщо насіння великі, їх слід видалити. Наріжте кабачки великими кубиками.

·  3 Перець наріжте дрібними брусочками.

·  4 Розігрійте сковороду з маслом, викладіть цибулю, обсмажте до прозорості. Додайте кабачки, смажте протягом 5 хвилин, потім додайте болгарський перець.

·  5 Змішайте пропущений через прес часник зі сметаною і сіллю. Влийте суміш в кабачки, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом 15 хвилин. Готово!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.