Кабачки зі смаком грибів – рецепт приготування

Кабачки зі смаком грибів - рецепт приготування

Якщо ви любите заготовки з лісових грибів, але побоюєтеся (з відомих причин) їх робити, поспішаємо поділитися з вами рецептом приголомшливих кабачків. Так все правильно! Кабачки виходять дуже смачні і за смаком нагадують солоні лісові гриби. Абсолютно дивовижні метаморфози …

Кабачки вибирайте молоді, інакше доведеться знімати шкірку і видаляти насіння. Оцет краще використовувати 9% – й. Якщо у вас немає зелені кропу, замініть її ложкою насіння кропу: так вийде навіть краще!

Інгредієнти для рецепта

  • Кабачок – 3 кг
  • Морква – 3 шт.
  • Соняшникова олія – 0,5 скл.
  • Часник – 15 зуб.
  • Чорний перець (мелений) – 1 ст. л.
  • Оцет – 0,5 скл.
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Цукор – 0,5 скл.
  • Кріп – 1 пуч.

Як приготувати

·  1) Кабачки вимийте, наріжте кубиками 1 х 1 сантиметр. Складіть в таз або об’ємну каструлю. Моркву наріжте невеликими кружечками і додайте до кабачків.

·  2) Додайте подрібнену зелень і часник, сіль, цукор, перець, оцет, соняшникову олію. Перемішайте і залиште на 3 години маринуватися.

·  3) Розкладіть кабачки по чистим банкам (зручніше брати по 0,5 літра), сік що виділився також розлийте. Закрийте банки кришками і стерилізуйте 15-20 хвилин. Після цього заготовку закатайте, переверніть і укутайте. Залиште до повного охолодження.

 Розкладіть кабачки по чистим банкам

Кабачки зі смаком грибів — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:


Взимку, в період дефіциту літніх овочів, ваші близькі будуть дуже раді таким кабачкам. Ароматні, пружні, хрусткі … Поділіться з друзями цієї приголомшливої закускою!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.