Кабачки зі смаком грибів — рецепт приготування

Якщо ви любите заготовки з лісових грибів, але побоюєтеся (з відомих причин) їх робити, поспішаємо поділитися з вами рецептом приголомшливих кабачків. Так все правильно! Кабачки виходять дуже смачні і за смаком нагадують солоні лісові гриби. Абсолютно дивовижні метаморфози …

Кабачки вибирайте молоді, інакше доведеться знімати шкірку і видаляти насіння. Оцет краще використовувати 9% — й. Якщо у вас немає зелені кропу, замініть її ложкою насіння кропу: вийде навіть ароматні!


Інгредієнти для рецепта


кабачок — 3 кг

морква — 3 шт.

Соняшникова олія — 0,5 скл.

часник — 15 зуб.

Чорний перець (мелений) — 1 ст. л.

оцет — 0,5 скл.

сіль — 2 ст. л.

цукор — 0,5 скл.

кріп — 1 Пуч.


Як приготувати


·  1. Кабачки вимийте, наріжте кубиками 1 х 1 сантиметр. Складіть в таз або об’ємну каструлю. Моркву наріжте невеликими кружечками і додайте до кабачків.

·  2. Додайте подрібнену зелень і часник, сіль, цукор, перець, оцет, соняшникова олія. Перемішайте і залиште на 3 години маринуватися.

·  3. Розкладіть кабачки по чистим банкам (зручніше брати по 0,5 літра), що виділився сік також розлийте. Прикрийте банки кришками і стерилізують 15-20 хвилин. Після цього заготовку закатати, переверніть і укутайте. Залиште до повного охолодження.

Взимку, в період дефіциту літніх овочів, ваші близькі будуть дуже раді таким кабачків. Ароматні, пружні, хрусткі … Поділіться з друзями цієї приголомшливої закускою!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.