Кабачки з волоськими горіхами — Рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
15 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Веганські Вегетаріанські Закуски Овочі

Кабачки асоціюються з літом: в цю спекотну пору вони радують нас свіжим смаком і такої бажаної легкістю. Багаті корисною клітковиною, кабачки добре насичують і очищають організм. На основі страв з цим овочем складено цілий дієтичний курс для схуднення.

Закуска з кабачків з волоськими горіхами — вдалий варіант скрасити річний вечерю або сімейне свято. Візьміть їх з собою на природу і насолоджуйтеся, поки готуються страви на грилі. Такі кабачки з захопленням оцінять вегетаріанці і не тільки!


Інгредієнти для рецепта


Кабачок – 3 шт.

Волоські горіхи – 0,5 скл.

Петрушка – 0,5 пуч.

Часник – 3 зуб.

Оливкова олія – 2 ст. л.


Як приготувати


·  1 Молоді кабачки наріжте великими кубиками, посоліть і дайте виділитися соку. Сік злийте. Викладіть кабачки одним шаром на розігріту сковороду з 1 ст. л. масла, обсмажте з усіх боків.

·  2 Волоські горіхи подрібніть за допомогою качалки або в блендері. Додайте дрібно нарізану петрушку, пропущений через прес часник і масло, що залишилося. Добре перемішайте, з’єднайте з кабачками.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.