Кабачки з м’ясом в клярі — Рецепт приготування

кабачки з м'ясом в клярі рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Закуски М’ясо Овочі

Кабачки — це завжди дуже просто, швидко і смачно. Цей чудовий овоч можна приготувати мільйоном способів і кожен може змагатися за місце самого апетитного і смачного.

Ми в «Зі Смаком» знаємо, наскільки ви любите кабачки, тому підготували ще один незрівнянний рецепт приготування кабачків з м’ясом в клярі. Це блюдо неодмінно сподобається навіть самим вибагливим гурманам!


Інгредієнти для рецепта


Кабачок – 2-3 шт.

М’ясо – 300 г

Пшеничне борошно – 2 ст. л.

Яйце – 2 шт.

Молоко – 2 ст. л.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Для початку наріжте кабачки кільцями товщиною в палець.

·  2 Потім виріжте в цих кільцях серцевину. Щоб не викидати її, додайте у фарш, пропустивши через м’ясорубку разом з м’ясом.

·  3 Кожен бублик наповніть фаршем. Щоб приготувати кляр, збийте яйця з молоком і додайте сіль і перець за смаком.

·  4 Кожен фарширований кабачок обваляйте в борошні, потім вмочіть в кляр і гарненько обсмажте протягом 7-10 хвилин з кожного боку. Не забувайте накривати сковороду кришкою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.