Кабачки з куркою в духовці – рецепт приготування

У кулінарії кабачки займають аж ніяк не останнє місце. Цей близький родич гарбуза має легкий і ніжний смак, який дозволяє йому поєднуватися з усіма видами м’яса, рибою, овочами і навіть борошняними виробами. Цікаво, що кабачок нерідко входить в дієтичні меню, адже його калорійність вкрай мала.

У сезон кабачків, який триває все літо, потрібно запастися кількома рецептами їх приготування, і «З Смаком» з радістю допоможе вам у цьому. Особливо популярні кабачки з курячим фаршем – справжня феєрія смаку!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 400 г

кабачок – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

сметана – 2 ст. л.

петрушка – за смаком

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Прокрутіть філе в м’ясорубці разом з цибулею. Дрібно наріжте петрушку і додайте її в фарш разом з сіллю і перцем. Перемішайте і відбийте фарш. Сформуйте з нього щільні кульки.

·  2. Наріжте кабачок кружальцями завтовшки півтора сантиметра. Установіть їх на шпажки, чергуючи з м’ясними кульками.

·  3. Натріть сир. Окремо змішайте сметану з сіллю, перцем і рубаною петрушкою. Змастіть нею шпажки з кабачками і фаршем і посипати сиром зверху. Покладіть їх на деко і запікайте 30 хвилин при 180 градусах.

Чому саме курячий фарш? Куряче м’ясо швидше інших доходить до готовності, і кабачки в духовцівиходять соковитими і тільки злегка підрум’яненими. Також ви отримаєте максимальну користь з цього овоча. Готуйте кабачки в самих різних варіаціях, і ваш водний баланс і здоров’я нирок завжди будуть в нормі! Поділіться нашим рецептом з друзями – нехай і вони приготують смачні кабачки в духовці.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.