Кабачки з кропом і часником — Рецепт приготування

кабачки з кропом і часником рецепт приготування

Тип:                Закуски
Час:                20 хвилин
Складність:   Легко
Порцій:           4
Веганські та Вегетаріанські  Закуски, Овочі

Рецепт, яким ми поділимося з вами сьогодні, можна сміливо назвати самим простим і, в той же час, смачним способом приготувати кабачки. Ця страва може стати відмінним гарніром до м’яса на грилі або ж її просто можна подати до столу як закуску.

Вам не треба проробляти безліч маніпуляцій і довго гратися з овочами. Всього 20 хвилин часу, мінімум інгредієнтів і літня закуска до столу готова! А це поєднання кабачків з часником… Смакота!

 

Інгредієнти для рецепта

 

  • Кабачок — 400-500 г
  • Соняшникова олія — 60-70 мл
  • Часник — 3 зуб.
  • Оцет — 2 ст. л.
  • Мед — 1 ст. л.
  • Сіль — по смаку
  • Чорний перець (мелений) — по смаку
  • Кріп — 1 пуч.

 

Як приготувати

 

·  1) Промийте овочі, обсушіть їх і наріжте довгими тонкими скибочками за допомогою ножа або овочерізки. Трохи підсоліть їх і залиште на 10 хвилин.

·  2) Подрібніть кріп, роздушіть часник. Часник з’єднайте з медом, оцтом, перцем і маслом. Потім перемішайте.

·  3) Злийте сік, що виділився з кабачків, додайте кріп, залийте маринадом і перемішайте.

·  4) Приберіть закуску на дві години в холодильник, щоб вона промаринувалася.

Кабачки з кропом і часником — Відео

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.