Кабачки з бринзою — Рецепт приготування

кабачки з бринзою рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
50 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Закуски Овочі

Літо — це пора, багата овочами і фруктами. Особливо популярні на початку сезону кабачки. А все тому, що вони неймовірно корисні і з них можна зробити безліч страв. Господині запікають, смажать, гасять, маринують, фарширують і навіть готують десерти з кабачків!

Хороших рецептів багато, а от дійсно відмінних, перевірених і простих вдень з вогнем не знайдеш. Тому ми підготували для вас суперрецепт кабачків з бринзою. Не пошкодуйте часу і приготуйте це приголомшливе блюдо.


Інгредієнти для рецепта


Кабачок — 3 шт.

Бринза — 200 г

Яйце — 2 шт.

Кріп — по смаку

Оливкова олія — по смаку

Сіль — по смаку


Як приготувати


·  1 кабачки Очистіть від шкірки. Наріжте кружальцями завтовшки трохи більше 5 сантиметрів. Відварюйте їх у підсоленій воді приблизно 5 хвилин.

·  2 бринзу Натріть на тертці, тільки не на дуже дрібній.

·  3 Подрібніть кріп.

·  4 За допомогою ножа дістаньте з кабачків м’якоть, не зачіпаючи дно, щоб вийшли своєрідні стаканчики.

·  5 Наріжте м’якоть овоча.

·  6 В мисці з’єднайте бринзу, кріп, м’якоть кабачків і яйця. Посоліть і перемішайте.

·  7 Начиніть стаканчики з кабачків масою. Викладіть їх у форму для запікання. Зверху злегка полийте оливковою олією.

·  8 Випікайте півгодини при температурі 180 градусів в попередньо розігрітій духовці.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.